• Strandrit terschelling gevorderde ruiter.

Paardrijtochten op Terschelling ~ gevorderde ruiters.

Terschelling is een waar walhalla voor liefhebbers van paardrijden. De vele prachtige ruiterroutes voeren je door bos, duin en polder met als hoogtepunt paardrijden over het oneindige strand. Galopperen langs de vloedlijn kan hier het hele jaar door.

Speciaal voor de gevorderde ruiter bieden wij verschillende tochten aan. Korte tochten van twee of drie uur, maar ook dagtochten. Al onze tochten leiden je door het gevarieerde landschap van Terschelling. Wil je een hele dag paardrijden op Terschelling dan is de dagtocht zeker een aanrader. We bezoeken de uiterste westpunt van het eiland. Ook hebben we een avondtocht en kan men in de zomer bij mooi weer zwemmen met paarden. De tochten starten bij de stallen van Huifkarbedrijf Terpstra te Hoorn. Bekijk hieronder ons aanbod.

Tocht 2 en 3 uur

Bij deze tochten ga je via de bossen en duinen naar het strand. Hierbij heb je ook een langer stuk over het strand. Bij de gevorderde ritten ga je in rengalop over het strand. Daarom is rijervaring verplicht. Met de drie uurs tocht rijden we een stuk verder richting het oosten of westen van het eiland. Superleuke rit voor ervaren ruiters!

DUUR 2 of 3 uur | TIJD Dagelijks | PRIJS € 50 / € 65

reserveren »

Avondtocht

Tijdens deze twee uur durende avondtocht kun je op het Noordzeestrand genieten van de mooiste zonsondergangen. ’s Avonds is het lekker rustig op het strand. We gaan in rengalop over het strand. Voor het maken van deze strandrit is ervaring vereist.

DUUR 2 uur | TIJD dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur | PRIJS € 55

reserveren »

Dagtocht

Tijdens deze zes uur durende tocht rijden we via de bossen, duinen en over het strand naar de westpunt van het eiland. Onderweg houden we een lunchpauze in de natuur, wel zelf een lunchpakket meenemen. Deze dagtocht is een erg mooie, afwisselende tocht voor ervaren ruiters. Rijervaring is verplicht. Deze tocht vindt tijdens de zomervakantie plaats op donderdag.

DUUR 6 uur | TIJD start donderdag om 10:00 uur | PRIJS € 95

reserveren »