• Ruiterweekend op Terschelling

Weekendje paardrijden op Terschelling

Ruiterweekend op Terschelling

Heb je een leuke ruiterclub, vroegere ponyclub of gewoon een leuke vriendenclub, die allemaal kunnen paardrijden? Dan kun je bij ons een te gek paardrij-weekend beleven!

Rijden door de duinen en de bossen, deinend op de rug van je paard en galoppeer op volle snelheid over het strand. Kom genieten van de afwisselende landschappen op Terschelling, langs de meer dan 100 kilometer aan ruiterpaden en natuurlijk op het brede strand. 365 dagen per jaar en in ieder jaargetijde een belevenis!
Deze arrangementen gelden voor minimaal 5 personen. We hebben twee 6-persoons appartementen beschikbaar. Dus te boeken voor maximaal 12 personen.

Wat kun je verwachten in dit weekend?

Het weekend begint met de bootreis naar Terschelling. Vanaf de haven kun je de bus of een taxi nemen naar ons bedrijf in Hoorn. Natuurlijk kun je ook op West een fiets huren en alvast een mooie fietstocht naar Hoorn maken. De fietsenverhuurder brengt uw bagage dan naar het appartement. Op de middag maken we een mooie buitenrit van twee uren. De avond is vrij te besteden. Lekker uit eten en daarna gaan swingen bij Hessel en Tess of relaxen in het fijne appartement, het is aan jullie!

Op zaterdagochtend staat er een lekker ontbijtje voor jullie klaar in de kantine van ons bedrijf. Daarna gaan we een mooie twee uurs rit naar het oosten van het eiland maken. Tussen de middag lunchen jullie met een lekkere kop soep. Op de middag wordt de westkant van het eiland verkend tijdens een drie uurs rit. Het avondprogramma is weer naar eigen wens in te vullen.

Op de laatste dag van het arrangement staat wederom een lekker ontbijt voor jullie klaar en wordt aansluitend een rit gemaakt van twee of drie uur. Dit ligt een beetje aan jullie spierpijn! Na de lunch is het alweer tijd om jullie klaar te maken voor de bootreis naar Harlingen.

Een heerlijk weekend vol met paardenplezier op het mooiste eiland van de Wadden!

Dit arrangement is inclusief ontbijt en lunch. Er zijn nog vele andere mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

 
reserveren »