Ponykamp Terschelling - Vakantie met leeftijdsgenoten

Misschien wel het leukste ponykamp van Nederland ?

Ben jij gek van paarden en pony’s en wil je graag zonder je ouders op vakantie? Dit kan bij Huifkarbedrijf Terpstra op Terschelling. Het ponykamp op Terschelling bestaat uit vijf dagen rijden over het strand en door de natuur. Samen met leeftijdsgenoten leuke dingen doen omringd door paarden en pony’s.

Ponykamp Terschelling

Vijf-daags ponykamp Terschelling

Het ponykamp begint op maandagochtend in Harlingen. Daar staat een leidinggevende die jullie opvangt en gezamenlijk mee zal nemen op de boot van 10:05 uur. Het ponykamp eindigt op vrijdag. We gaan dan met de 12.30 uur boot terug.

Prijs 430,- inclusief bootovertocht!

Prijs is inclusief overnachten, eten en drinken, begeleiding, bootovertocht etc.

Reserveren

Activiteiten Ponykamp Terschelling

Wat ga je nou allemaal doen tijdens ons ponykamp? Nou ontzettend veel leuke dingen natuurlijk! Het programma kan per week iets wisselend zijn, omdat we rekening moeten houden met het weer. Verschillende activiteiten die op het programma staan zijn:

En natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten met een boel gezelligheid, maar die houden we nog even geheim!

Leeftijden ponykamp

9 jaar t/m 16 jaar (rijervaring vereist)

DUUR 5 dagen | PRIJS € 430 (inclusief bootovertocht)

Voor het ponykamp seizoen 2024 kan NU weer geboekt worden.

DATA zomer 2024:

Reserveren


Data Minikamp 5 tot 11 jaar

Wegens groot succes hebben we ook in de zomervakantie van 2024 weer een minikamp voor kids van 5 t/m 11 jaar. Het kamp is zonder overnachting, deze dient u zelf te regelen. Het minikamp vindt plaats in het weekend van 13-14 juli en 20-21 juli. We starten op zaterdag om 11:00 uur en ophalen is om 20:30 uur. De zondag brengen om 08:30 en 18:00 weer ophalen. We verzamelen iedere ochtend bij ons bedrijf in Hoorn.

PRIJS € 155,- 

Ponykamp Terschelling op instagram