• Trouwen op Terschelling

Trouwen op Terschelling ~ Vervoer

Ja, ik wil!

Trouwen op Terschelling? De mooiste dag van je leven wordt echt werkelijkheid. Een dag om nooit te vergeten! Bent u voor uw huwelijksdag op zoek naar bijzonder trouwvervoer? Stap dan op uw trouwfeest in een romantische trouwkoets van Huifkarbedrijf Terpstra. U heeft keuze uit diverse antieke rijtuigen, koetsen en volgrijtuigen.

Op deze dag kunnen we u halen en brengen naar de gewenste locatie en jullie gasten kunnen worden vervoert door de huifkarren. Wij kunnen gezelschappen van maximaal 200 personen vervoeren. Via de bossen, duinen, cranberryvelden en stranden kunnen we de gasten ook nog wat moois van Terschelling laten zien. De ervaren koetsiers vertellen altijd mooie verhalen onderweg.
We hebben verschillende mogelijkheden met tussenstops, pauzes of een versnapering nuttigen.  Informeer naar de mogelijkheden.

Ook als u iets bijzonders heeft te vieren, een jubileum, verjaardag, evenement of een andere bijzondere gelegenheid kan dit in één van onze antieke koetsen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven neem gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Op Terschelling is het ook mogelijk om te trouwen op een door u zelf gekozen locatie. Bijvoorbeeld trouwen op het strand. U dient dit wel op tijd aan te vragen bij de Gemeente Terschelling.