• 2 of 3 uurs tocht

Paardrijden op Terschelling - Ruiterparadijs

Waar kan ik paardrijden op Terschelling?

Op het strand, door de duinen en het bos. Op Terschelling kan je volop paardrijden. Een groot netwerk van ruiterpaden brengt je langs vele bijzondere plekken. Er zijn meer dan honderd kilometer aan ruiterpaden op het eiland welke worden onderhouden door Staatsbosbeheer en de Vereniging Terschellinger Ruiters. De meeste ruiter- en menpaden zijn zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor paardrijden en rijden met paard en wagen. Op het eiland zijn ook mogelijkheden om je eigen paard te stallen. Bij ons kan je terecht voor een ruim aanbod aan buitenritten te paard.

Wil jij paardrijden op Terschelling of een paard huren? Huifkarbedrijf en Rijpaardenverhuur Terpstra te Hoorn op Terschelling is het juiste adres. Je kan bij ons divers paardrijtochten maken in groepsverband onder begeleiding van ervaren ruiters. Zowel voor de beginnende- en de gevorderde ruiter bieden wij diverse buitenritten aan met een wisselende tijdsduur. Zo goed als alle tochten gaan door het gevarieerde Terschellinger landschap richting het strand. Afhankelijk van het niveau van de tocht wordt er wel of niet in galop gereden.

 

ik wil paardrijden » alle activiteiten »

 

Je kan bij ons het hele jaar door paardrijden. Sommige tochten en activiteiten zijn wel seizoensafhankelijk. Zo kan er zomerdag met mooi weer bijvoorbeeld gezwommen worden met paarden in de Noordzee. Deze activiteit is wel voor ervaren ruiters en wordt gecombineerd met een mooie tocht richting het strand. Kijk verder op onze site voor het volledige aanbod. 

Onze stallen bevinden zich in het dorpje Hoorn aan de oostzijde van Terschelling. Dit is tevens het startpunt van alle tochten. Naast paardrijden kan je bij Terpstra op Terschelling ook een huifkartocht maken. Voor ruiters die graag een heel weekendje willen paardrijden hebben wij in voor- en naseizoen ruiterarrangementen. En speciaal voor de jongere paardenliefhebbers organiseren wij tijdens de zomer- en herfstvakantie een volledig verzorgd ponykamp.

Paardrijden op Terschelling > Rijpaardenverhuur Terpstra Terschelling,
Dorpsstraat 20, 8896JE Terschelling Hoorn, TEL 0562 448837

Meer informatie over ons bedrijf en al onze activiteiten.