• 2 of 3 uurs tocht

Buitenrit te paard op Terschelling

Buitenrit op Terschelling

Wil je een buitenrit maken door de bossen, duinen en over het strand van Terschelling? Bij Rijpaardenverhuur Terpstra kan je kiezen uit vele buitenritten. Kom met ons paardrijden langs de vele ruiterpaden die het eiland rijk is. De buitenritten worden altijd begeleid door onze ervaren gidsen. Het gehele jaar door kan je bij ons terecht voor het maken van een buitenrit. In de vakantieperiode zijn er meerde tochten per dag. En in het voor- en naseizoen kan je bij ons ook terecht voor ruiterarrangementen.

 

beginners » halfgevorderden » gevorderden »

 

Wij hebben buitenritten voor beginners, halfgevorderden en ervaren ruiters. Ga je voor het eerst paardrijden kies dan voor de korte beginnerstocht van 1,5 uur. Voor de ervaren ruiter hebben wij speciale buitenritten waaronder de dagtocht, avondtocht en zomerdag het zwemmen met paarden. Alle tochten doorkruisen het afwisselende Terschellinger landschap. We gaan via de bossen en de duinen richting strand. Paardrijden op het strand van Terschelling is altijd weer een unieke belevenis die je niet snel meer zal vergeten. Het strand van Terschelling is erg breed en ook zijn er meestal niet veel mensen. Er is volop ruimte om lekker te rijden. Kijk verder op onze site voor een compleet overzicht van onze buitenritten en andere activiteiten met paarden. Ook kan je direct jouw buitenrit naar keuze reserveren. Al onze buitenritten starten bij onze stallen in het dorpje Hoorn.

 

Rijpaardenverhuur Terpstra is al vele jaren een begrip op het gebied van paardrijden op Terschelling.

Ons bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. De eigenaren Rients en Nienke Terpstra zijn paardenliefhebbers in hart en nieren. Ook onze vaste crew aan koetsiers en paardrijinstructeurs hebben vele jaren ervaring. Ga je op vakantie naar Terschelling dan mag een buitenrit of huifkartocht door de eilander natuur eigenlijk niet ontbreken. Wij hopen je dan ook te mogen begroeten tijdens je verblijf op Terschelling.

 

alle buitenritten » reserveren »